Wedstrijd verslag 19 februari Keijenburgse Boys - Eibergen

19 februari 2017 14:00

Dam, B.A.M. ten

Hier het verslag van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Eibergen.

We zijn gestart met de volgende 11 spelers: Bjorn, Sil, Tom, Dion, Mark, Raymond, Bjorn, Robin, Luuk, Joep en Thom.

De tegenstander uit Eibergen was er 1 waarvan we de heen ronde hadden verloren dus we waren gewaarschuwd.

In een gelijk opgaande strijd waren de kansen spaarzaam van beide kanten.

Het was geen hoogstaand voetbal echter werd er wel veel strijd geleverd wat niet altijd op waarde werd geschat door de scheidsrechter. Bij veel schreeuwen werd er gefloten en bij geniepige overtredingen ging hij door. Na de rust een zelfde spelbeeld waarbij wij wel gevaarlijker waren, maar de kansen bleven uit.

Toch werd er een doelpunt “onterecht” afgekeurd voor buitenspel. Met een laatste grote kans voor Thom, die er helaas niet inging, bleef het 0-0.

In de 2e periode zijn we voorbij gestreefd door VIOS B en Eibergen maar deze twee treffen elkaar nog in deze periode. Het is voor ons afwachten wat betreft de 2e periode.

Toch kunnen we tevreden zijn met de laatste 2 gelijke spelen tegen AD en Eibergen daar we deze wedstrijden in de 1e helft van de competitie hadden verloren.

Tot slot wil ik iedereen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat er zo’n mooie Abraham in de dug out heeft gestaan.

Vanaf nu gaan we hopelijk in 1 keer door met wedstrijden zodat we in mei weten waar we uiteindelijk terecht komen in de ranglijst.

Donderdag de wedstrijd tegen DZC’68 in de Achterhoek cup. Mooi affiche tegen mijn oude club als speler en trainer.

Ik hoop dat jullie ons de komende tijd weer optimaal steunen om ervoor te zorgen dat het seizoen een mooi slot tegemoet kan gaan