...

Mannen zondag, 3, 5e klasse 08

18 september 2016 11:30

S. Menting

Vandaag spelen we tegen VVG 3. Met een prima strijdplan gaan we van start. Maar alle goede bedoelingen kunnen de prullenbak in als we direct na 3 min. achter komen te staan. Een onoplettendheidje bij de 2e paal wordt keihard afgestraft. VVG blijft vol gas geven en ze maken met een vrije trap onder in de hoek 0-2. We komen niet in het stuk voor en als VVG ook de 0-3 maakt, op fraaie wijze, rest ons maar 1 doel...de schade beperkt houden.
Helaas wordt het op het veld alleen maar grimmiger en worden de irritaties bij beide partijen alleen maar groter. Gelukkig voor ons maakt VVG twee mooie kansen voor rust niet af en blijft ons een verdere afstraffing bespaard.
Na rust lopen de gemoederen alleen maar verder op en maken VVG (direct rood) en wij (2x geel) de wedstrijd met tien tegen tien af. Van een lekker potje voetbal is allng geen sprake meer. Er vallen geen doelpunten meer in deze wedstrijd.
Deze wedstrijd maar snel vergeten en hopen op betere tijden maar dan zullen we er allemaal vol voor moeten gaan. Zondag uit naar Stokkum , altijd lastig, maar wel nieuwe ronden nieuwe kansen...