Timo Goossens (penalty)

Mannen zondag, 5, 7e klasse 20

10 november 2013 10:30

Het 5e was ondanks het vroege tijdstip voor de Heren voetballers op tijd aanwezig in Brummen.
De voor tekenen waren niet best. Door de plaatselijke garage houder was onze keeper niet in zijn beste doen.Hij had te avond van te voren vreemde drank gehad en dit beviel niet te best.Nadat wij de warming up hadden voltooid op kunst gras konden wij aan de wedstrijd beginnen. De keeper was een twijfel geval maar om aandringen van de speler ging hij het toch proberen waarvoor hulde. De eerste helft was Brummen 10 x beter en de ene aanval naar de andere volgde op ons doel.Met de ingeleende speler op rechtsback kon onze achterhoede de klus aardig klaren.Vlak voor de rust kregen wij een kans en Jibbe onze spits werd aan de grond gewerkt in het 16 meter gebied penalty.Deze werd vakkundig door Timo hoog en hard in het doel gewerkt. Wij gingen de rust in tegen de de verhouding in met 1-0 voorsprong.In de pauze werd nog even overlegd of wij moesten wisselen met de keeper, deze nam rust en dacht dat hij het wel aan kon.Alle speler waren hiermee gelukkig.De 2 helft begon en de eerste 10 minuten was er nog niets aan de hand. Brummen zette nu echt hard aan en met een boog bal over onze achterhoede maakte zij fraai gelijk.Het 5e kon de bal niet meer vast houden en Brummen begon goed te combineren ons middeveld kon het niet belopen en de voorhoede kon de bal niet vast houden. De achterhoede kwam zwaar onder druk en de 2e goal kwam vanuit een vrije trap over de achterhoede heen. De derde goal werd ingeleid door de bal te verspelen op het middenveld de keeper was niet alert en het was raak.De 4 goal was ook een misser door onze gehele defensie.
Toch ondanks alles wilen wij Wiliam Horstink bedanken voor zijn goede spel inzet en was een zeer goede gastspeler, door hem hebben wij niet verloren.