77'

Mannen zondag, 3, 6e klasse 15

10 november 2013 9:30

S. Menting

" asjemelou" Afgelopen vrijdag was het groot feest. Onze keeper Laurens is 50 jaar geworden. en dat hebben we ff op de kaart gezet. " Met lau geen bal in touw.... , het is niet zwart ...het is bruin of wit etc etc " aan dichten in ons elftal geen gebrek....ahum.
Maar na zo'n feest was het vandaag weer back in to reality. Nr 1 Be Quick tegen Dieren nr 4 en wij nr. 2 tegen nr 3 SCS... dus super sunday!
Vanaf de eerste minuut een enerverende wedstrijd. Van beide kanten is met vlagen goed spel te zien. De eerste kans is voor ons, maar lex mist. Na een minuut of 10 is het wel raak. Na goed storen van John mag Han met een prima boogbal de bal tegen de touwen schieten 1-0. SCS is ook gevaarlijk maar onze Abraham keert in de korte hoek. Misschien krijgen we wel iets teveel als Roy beheerst oog in oog de 2-0 aantekend. Wedstrijd gespeeld ?....nee zeker niet.  Er moet er zeker 1 bij en die kansen krijgen we maar worden niet gemaakt. Sterker nog, na 35 min staat het 2-2. SCS straft 2 foutjes keihard af. "Onze lau is kansloos twee keer en geet dan ook as een beest te keer" . Dat was dus zeker ASJEMELOU. We zijn even van slag, in de rust is het stil want een tegenslag als deze hadden we dit seizoen nog niet gehad. Maar er zijn er nog 45 min te gaan.
In de 2e helft zijn we heer en meester en mogen de jonge Soerense Boys achter de bal aan. Echte kansen krijgen we niet,  maar in de 60e min breekt Barry wedstrijd in ons voordeel open.  Op 18 m punt 16 knalt hij een vrije trap verwoestend in de bovenhoek 3-2. SCS komt deze klap niet meer te boven. Robin Stevens scoort uit een corner 4-2 en Han maakt na een solo 5-2. Ook vandaag verzuimen we nog een paar goals meer te maken maar dat mag de pret niet drukken.
3 punten, een mooie bekroning van een geslaagde week.