Bedankt!

13 juni 2016 13:00


Na drie seizoenen Keijenburgse Boys zit mijn 2e periode bij de boys erop. Nadat ik in juni 2013 plotseling werd benaderd door Laurens Ankersmit was het de bedoeling om 1 seizoen te blijven. Het zijn er drie geworden. Met veel plezier kan ik zeggen. We hebben redelijke seizoenen gedraaid, 2 keer de nacompetitie gehaald en het laatste seizoen helaas niet.

Het afgelopen seizoen hebben we 35 punten gehaald, eigenlijk maar drie minder dan vorig jaar, toch overheerst het gevoel dat we onszelf tekort hebben gedaan. We hebben teveel punten laten liggen, teveel blessureleed gekend. Martin helaas het hele seizoen niet gespeeld ivm zijn kruisbandblessure. Ik hoop dat hij volgend jaar weer van de partij is want hij kan van onschatbare waarde zijn.

Jaap is pas na de winterstop aangesloten door een blessure maar hij bewees na de winterstop toen hij in de basis terugkeerde gelijk zijn waarde. Tim heeft ook te weinig gespeeld, hij heeft 14 wedstrijden gemist door een enkelblessure, uitgevallen in de bekerwedstrijd tegen Dinxperlo, weer fit na de winterstop, zijn basisplaats weer veroverd, viel hij in Giesbeek wederom uit met een enkelblessure.

We hebben natuurlijk ook onze keepersprobleem gehad. Youri en Martijn hadden de ondankbare taak om de ervaren Michael Bloemendal te vervangen. Beiden hebben het zeker niet slecht gedaan en in sommige wedstrijden zelfs uitstekend. Beiden hebben zich tijdens het seizoen goed ontwikkeld, maar het heeft wel een paar punten gekost. Youri heeft totaal 1800 minuten gekeept en Martijn 1260. Helaas is Youri 4 wedstrijden voor het eind gestopt, het hoe en waarom heb ik nooit begrepen. Helaas geen contact meer met hem gehad, persoonlijk vind ik dit wel een nederlaag.

De ontwikkeling van de jeugdspelers Luuk, Tom en Robin heeft ook niet stil gestaan. Die jongens hebben het hele seizoen mee getraind. Luuk pakte op het eind van het seizoen zijn basisplaats. Robin Stevens scorend uit tegen Loil en de beste man van het veld thuis tegen RKPSC. Alle drie speelminuten gekregen en gaan volgend jaar definitief in de selectie spelen waarin ik ze veel succes wens.

Roy Goossens is na de winterstop gestopt met voetballen. Hij overviel mij met de mededeling, “Ronald ik stop ermee, ik heb er geen zin meer in”, “ik bun dur klaor met”, veel respect kan ik voor die jongen opbrengen, altijd trainen, er altijd zijn en dan zo weinig spelen. Keuzes maken en jongens teleurstellen dat zijn de moeilijkste beslissingen voor een trainer. Het viel vaak in het nadeel van Roy uit. Veel spelers hadden dit zeker niet op kunnen brengen (chapeau).

Marijn sloot na in mijn eerste seizoen uitgevallen te zijn met een knie blessure gelukkig weer bij de groep aan en kan zeker een meerwaarde zijn. Afgelopen zaterdag afscheid genomen van de groep en ik moet eerlijk zijn dat doet je wel wat. Ik wilde groep voor volgend jaar onder de nieuwe trainer Dave Clephas veel succes wensen. 

Ik wil hierbij iedereen bedanken bij de boys voor de prettige jaren, het was een eer om weer teruggevraagd te worden. Ik heb er wederom enorm veel plezier gehad, het is een club die bij mij past.
Ik ben toch een supporter van de boys geworden. Ik kom zeker volgend seizoen nog een aantal keer kijken, een biertje drinken en in juni naar de kermis.

Groeten,

Ronald Hermsen.

Bron: Ronald Hermsen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!