Boys winnen in Steenderen

3 september 2022 20:00

Keijenburgse Boys 1 is er in geslaagd het eerste bekerduel van het seizoen te winnen. In Steenderen won de ploeg met 2-4 sv Basteom.

De wedstrijd, die op zaterdagmiddag werd gespeeld, begon in de stralende zon op het hoofdveld van sv Basteom. Door de nodige blessures en aanwezigen kregen Wiebe Hermans en Rick Lamers hun kans in het basiselftal.

In de eerste helft was het spel van 'de Boys' echter niet om over naar huis te schrijven. De 1-0 van Basteom leek dan ook niet verrassend. Gelukkig konden de Keijenborgers zich terugknokken in de wedstrijd, door een doelpunt van Robin Stevens was de ruststand 1-1.

Na rust schoot de thuisploeg uit de startblokken en maakte het binnen enkele minuten 2-1. Maar in de loop van de tweede helft ontstond er meer ruimte om te voetballen en kon Keijenborg steeds meer haar stempel drukken. Na een terecht gegeven penalty, die Robin Stevens wist te benutten, was het Lars Menting die de 3-2 kon inschuiven. Het slotakkoord kwam van invaller Tijmen Melgers, hij kon alleen op doelman Kevin Lindeschot af en beslechte de eindstand op 2-4.

Volgende week speelt het eerste haar eerste officiële thuisduel, dan is vv Wolfersveen te gast.