KBB 1 wint eenvoudig van Dierensche Boys

19 september 2022 13:15

Op een regenachtige middag speelde Keijenburgse Boys haar laatste bekerduel van de groepsfase thuis tegen Dierensche Boys.

Om een ronde verder te komen in het bekertoernooi, moest ons eerste elftal een resultaat boeken. Tegenstander Dierensche Boys had ook voorafgaand aan dit duel haar beide potten gewonnen. Er stond dus genoeg spanning op dit duel.

Na het beginsignaal van arbiter Ten Dam kon Keijenborg direct laten zien dat het de betere ploeg was, maar toch waren het de gasten die op een dubieuze manier op voorsprong kwamen. De aanvoerder bleef na duel geblesseerd op de grond liggen, maar Dieren speelde zelf de bal niet buiten en kon door de ontstane verwarring simpel scoren.

Echter waren de gasten niet bestand tegen het geweld wat na deze voorsprong zou volgen. Binnen luttele minuten wist Keijenborg de achterstand om te buigen tot een 4-1 voorsprong. Tim Sloot, Cas Goossens, Lars Menting en Tim Reulink waren hier verantwoordelijk voor.

Na de rust ging men vrolijk verder met scoren en dit zorgde voor een ruime overwinning van maar liefst 7-1. Robin Stevens gooide de wedstrijd na rust direct in het slot, waarna Tim Sloot met de zesde en zevende goal van de middag zijn hattrick compleet maakte.

Door de overwinning op Dierensche Boys bekeren we een ronde verder. Aanstaande zondag begint de competitie eindelijk ook weer. Dan is op zondagmiddag KSV uit Vragender te gast in Keijenborg.