KBB 1 onderuit in Ulft

5 oktober 2022 11:15

In de tweede wedstrijd van de competitie stond het uitduel met Ulftse Boys op het programma.

Na de nederlaag van vorige week tegen KSV wilde KBB 1 zich uiteraard revancheren. Ook de tegenstander van vanmiddag, Ulftse Boys, kende een beroerde start en was nog opzoek naar de eerste punten van het seizoen.

In een vrij kleurloze eerste helft bleek het spektakel in de staart te zitten. Binnen een tijdsbestek van enkele minuten werd er drie maal gescoord. Twee keer door Ulftse Boys en eenmaal op fraaie wijze door Tim Sloot. Dit resulteerde in een 2-1 ruststand.

Na de rust was Keijenborg niet in staat de druk verder op te voeren richting het Ulftse doel en kon de thuisploeg de wedstrijd controleren. Pas tien minuten voor tijd viel de beslissende 3-1 en daardoor moesten onze jongens met lege handen naar huis.

Volgende week is er een nieuwe kans op punten, maar in de vorm van Reünie komt er wel een geduchte tegenstander naar Keijenborg. De ploeg uit Borculo is namelijk, samen met Erix, de enige ploeg zonder puntverlies. Aftrap is om 14.00.