Nieuws - Keijenburgse Boys

Nieuws

Deadline voor Tientjes Tip nadert

18 september 20:45  Tot en met aankomende donderdag 21 september is het mogelijk om de Tientjes Tip in te vullen en af te geven aan een van de spelers of stafleden van KBB 1. meer »

176x gelezen

Tientjes Tip van start

8 september 20:30  Ook in het nieuwe seizoen spelen we de traditionele Tientjes Tip. Vanaf deze week is het mogelijk om bij de spelers en stafleden van KBB 1 je formulier te scoren. De kosten bedragen zoals gewoonlijk € 5,- en deze dienen contant bij iemand van KBB 1 te worden afgerekend. meer »

168x gelezen

Stem op KBB bij Rabo ClubSupport

5 september 20:15  In de maand september is het weer tijd voor de Rabo ClubSupport actie. Ben je lid van Rabobank en ben je aangesloten bij de juiste regio? Dan is het mogelijk om te stemmen op Keijenburgse Boys, je helpt ons er enorm mee. Meer informatie over de actie en de plek waar je kan stemmen vind je hierondermeer »

270x gelezen

Volgende stap om MFA mogelijk te maken

25 augustus 9:15  Gisterochtend bracht de Gemeente Bronckhorst een nieuwe update omtrent de nieuw te bouwen MFA naar buiten. Hierin werd duidelijk dat de Burgemeester en wethouders de vraag om financieel extra bij te springen voor gaan stellen bij de gemeenteraad. Een definitieve uitspraak daarover volgt in september. meer »

619x gelezen

KBB oefent op Quick Toernooi

23 augustus 8:45  Afgelopen weekend vond het Quick Toernooi weer plaats. Namens Keijenburgse Boys deed het eerste, maar ook de JO17-1 en de JO11-1 mee. meer »

123x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!