Nieuws - Keijenburgse Boys

Nieuws

Nieuwe trainers tekenen contract

Vandaag, 7 juni 20:15  Op woensdag 7 juni heeft de nieuwe trainer Freddy Dahm en zijn assistent Patrick van de Kamp officieel de verbintenis met Keijenburgse Boys getekend. Na de teleurstelling van afgelopen zondag kan nu de blik weer vooruit richting het nieuwe seizoen.

8x gelezen

Scoor voor je Club

1 juni 16:30  Vanaf nu is het mogelijk om weer te sparen voor de Keijenburgse Boys. Dit werkt middels een digitale clubkaart, die gekoppeld kan worden aan uw betaalkaart. Zodra u dan boodschappen doet bij een van de aangesloten partners, spaart u geld voor uzelf maar ook voor Keijenburgse Boys. De stappen die u moet ondernemen zijn hieronder te vinden.meer »

142x gelezen

Programma Nacompetitie

23 mei 11:45  De competitie voor ons eerste elftal zit erop en dat wil zeggen dat we onze blik op de nacompetitie kunnen richten. Door de 0-3 op bezoek bij Lochem hebben onze jongens de competitie goed afgesloten. De play-offs beginnen pas op zondag 4 juni, dus hebben wij alvast de kans om vooruit te blikken.meer »

546x gelezen

Pupillenweekend 2023

23 mei 11:00  Het pupillenweekend 2023 komt er weer aan. Hier vind je alle informatie.meer »

MO17-1 zoekt speelsters!!

19 mei 16:15  Voor aankomend seizoen is MO17-1 op zoek naar speelsters voor hun elftal. Ze hebben beschikken namelijk nu over 8 voetbalsters, waaronder geen doelvrouw. Ben jij diegene die deze enthousiaste meiden uit de brand helpt en hun team aankomend jaar komt versterken? meer »

342x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!