Nieuwe tenues bezorgen KBB 1 nog geen punten

6 november 2022 20:30

Op zondag 6 november nam Keijenburgse Boys 1 het op tegen VIOS Beltrum 1.

Op de middag waarbij de nieuwe tenues, ter ere van het 40 jarige jubileum van Staja als hoofdsponsor, voor de eerste keer werden gedragen was VIOS Beltrum de tegenstander.

Voorafgaand kregen Henk Jansen en Theo Stapelbroek van Staja uit de handen van Hans Gelok en Marcel Melgers een welverdiende bos bloemen en een luid applaus.

DSC_0010.JPG

Over naar de wedstrijd, die in de beginfase best gelijk op ging. Keijenborg probeerde doormiddel van veel pressie het de tegenstander lastig te maken, maar dit resulteerde niet echt in grote kansen. Van de gasten uit Beltrum werd in de eerste fase van de eerste helft ook amper wat vernomen.

Achteraf bleek dat zij dit overwicht ook niet nodig hadden, want uit het niets kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Een mooi lopende aanval over de linkerkant werd bij de eerste paal zuiver in de hoek geschoten. Keijenborg probeerde de rug te rechten en kwam doormiddel van het hoofd van Lars Menting op gelijke hoogte. Dit was ook direct de ruststand.
DSC_0048.JPG

In de tweede helft was het aan de thuisploeg om de spririt die was geput uit de gelijkmaker door te trekken in het vervolg van de wedstrijd. Maar VIOS wist achterin de zaken goed dicht te houden en kwam er in de omschakeling met enige regelmaat gevaarlijk uit. Uiteindelijk wisten de gasten de score te vergroten door een cornerbal en een voorzet vanaf de zijkant binnen te werken.
DSC_0053.JPG

Keijenborg was in de slotfase helaas niet meer bij machten om nog wat gevaarlijks uit te kunnen richten en dus won VIOS Beltrum de wedstrijd verdiend met 1-3. Door de nederlaag en de andere resultaten van de middag zakken de 'Boys' naar de laatste plaats van 4C. Volgende week een nieuwe kans, dan op bezoek bij het altijd lastige GWVV in Varsselder.