KBB 1 houdt dubbel gevoel over aan treffen met GWVV

13 november 2022 18:00

Op zondag 13 november ging ons eerste op bezoek bij GWVV in Varsselder

Op een zonnige zondagmiddag in november ging KBB 1 op bezoek bij de nummer 3 van de ranglijst GWVV. Het moest gebeuren zonder de gebruikelijke doelman Björn Grotenhuys. Dit zorgde ervoor dat Martijn Sueters onder de lat begon in Varsselder.

De eerste helft was meer dan vermakelijk te noemen. De eerste grote kansen waren voor Keijenborg, maar tweemaal kon de Varsselderse doelman goed redden op twee gevaarlijke inzetten van Tim Sloot. Aan de andere kant hield Martijn Sueters zijn ploeg uitstekend op de been. Tussendoor werd er ook nog een doelpunt van de thuisploeg afgekeurd wegens buitenspel.

DSC_0065.JPG

De tweede helft moest het uiteraard nog voor elkaar zien te boksen om de eerste helft te overtreffen. Opvallend was dat aan de kant van GWVV de altijd gevaarlijke spits Cas de Neling was gewisseld en niet eens geblesseerd bleek te zijn. Mede hierdoor had de thuisploeg moeite om echt gevaar te stichten. Snel in de tweede helft kwam Keijenborg op voorsprong door een goede goal van Robin Stevens, maar niet veel later waren de rollen door twee afstandsschoten van GWVV volledig omgedraaid.

DSC_0083.JPG

Met nog zo'n twintig minuten nog op de klok was het Mark Overbeek die zijn goede wedstrijd wist te bekronen met de welverdiende gelijkmaker. In de slotfase had Rick Lamers de 2-3 nog op de voet, maar helaas kon de invaller de winnende treffer niet tegen de touwen krijgen.

DSC_0102.JPG

Het bleef bij 2-2 en dus zou er een dubbel gevoel overheersen bij Keijenburgse Boys. Men zal tevreden dat er een puntje is binnengehaald op bezoek bij een hoogvlieger en zeker gezien de Varsselderse kansen in de eerste helft. En toch zal men ook balen dat het niet een van de vele kansen heeft kunnen benutten waardoor er drie punten mee in de tas konden. Door het gelijke spel ontstijgt Keijenborg wel de laatste plaats en is deze overgedragen aan sc Meddo. Volgende week zondag wacht er weer een zware pot voor de 'Boys', dan speelt men thuis tegen AD'69 uit Aalten.

Tevens is het begin van dit duel de deadline voor het inleveren van de WK-Tip. Meer informatie hierover vindt je hier