KBB 1 draait achterstand om in Vragender - Keijenburgse Boys

KBB 1 draait achterstand om in Vragender

8 februari 2023 11:00


Afgelopen zondag speelde ons eerste in Vragender tegen KSV

DSC_0171.JPG

Zondag 6 februari stond de wedstrijd tegen KSV uit Vragender op de planning. Het duel was belangrijk voor de strijd onderin, want KSV stond op één punt achterstand voorafgaand aan het duel. Bij Keijenborg ontbrak aanvoerder Cas Goossens in de wedstrijdselectie. 

De eerste helft was er niet eentje om over naar huis te schrijven. Keijenborg was de ploeg met het meeste balbezit, maar het had moeite om het spel te maken. Echt grote kansen kon men dus ook niet creëren. Aan de andere kant was KSV in de counter af en toe erg gevaarlijk. 

DSC_0038.JPG

Na een goed half uur te hebben gespeeld was daar weer zo'n omschakeling van KSV. Een actie over hun linkerkant kwam uiteindelijk goed voor in het strafschopgebied. De bal kon niet lekker worden weggewerkt en daar kon KSV van profiteren, 1-0. Dit was tevens de ruststand. 

Na de rust kwam er een ander Keijenborg uit de kleedkamer. Er was naast een wisseling, ook een klein tactische omzetting uitgevoerd door trainer Anthonie Nieuwenhuis. Daarbij was er meer energie en vechtlust te zien bij onze jongens. 

DSC_0096.JPG

De kansen voor Keijenborg begonnen langzaam op te lopen. Met Robin Stevens als aanspeelpunt werd er dreiging uitgeoefend op de defensie van KSV. Uiteindelijk was het ook onze spits die knap kon wegdraaien bij een verdediger en de bal op het hoofd van Raymond Sessink kon leggen, 1-1. 

Niet veel later was er een bijna identieke aanval via Robin Stevens. Hij gaf de bal mee op links aan Tim Sloot. Deze gaf de bal prima voor en het was wederom Raymond Sessink die kon afronden. Echter stond de man met de vlag met zijn vlag omhoog en dus ging het feestje niet door. 

In de slotfase viel dan alsnog de verdiende 1-2. Een afgeslagen bal kwam op het randje van de zestien uit bij Lars Menting. Hij draaide naar zijn linker en legde de bal in de verre hoek, buiten het bereik van de doelman. 

DSC_0181.JPG


Aankomende zondag spelen onze jongens wederom een competitiewedstrijd, dit keer op het eigen veld tegen Ulftse Boys. Aftrap is 14.00. Aansluitend op deze wedstrijd speelt ons eerste op donderdag 16 februari vriendschappelijk tegen Sportclub Rekken.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!