KBB 1 speelt weer gelijk

22 maart 2023 20:30

Op zondag 19 maart tegen vv Erix uit Lievelde

De dag waarop de Klassieker en El Clasico op het programma stond, was ook de dag voor Keijenburgse Boys - vv Erix. Een affiche dat, net als vorige week, enorm belangrijk was in de strijd om de nacompetitie te ontlopen.

Binnen twintig minuten mocht Keijenborg van geluk spreken dat de ploeg nog niet met 0-2 of 0-3 achterstond. De bezoekers uit Lievelde begonnen erg sterk aan de wedstrijd en kregen kans op kans. De een was nog groter dan ander, maar geen van deze mogelijkheden belandde in het net.

Na deze beginfase kwam Keijenborg er veel beter in en was het de bovenliggende partij. Het was niet echt dat de kansen zich opstapelde, maar de thuisploeg had er dan ook minder nodig dan Erix. Keijenborg opende de score uiteindelijk als eerste en dat deed via Robin Stevens. Ondanks het sterke begin van de gasten gingen onze 'Boys' rusten met een voorsprong.

DSC_0060.JPG

Na rust was het voor Keijenborg een kwestie van volhouden en ervoor zorgen dat de drie punten in Keijenborg bleven. In het eerste kwartier na rust kwam men er nog weleens gevaarlijk uit, maar de doelman uit Lievelde werd na rust niet echt meer op de proef gesteld.

DSC_0084.JPG

Uiteindelijk kreeg Keijenborg vlak voor tijd toch nog de deksel op de neus. Het doelpunt dat eigenlijk al in de beginfase van de wedstrijd had moeten vallen, viel uiteindelijk alsnog vlak voor tijd. En dus speelt Keijenborg weer gelijk tegen een concurrent in een thuiswedstrijd. Wegens de resultaten van de concurrentie is er voorlopig nog geen man over boord want de veilige plek zeven is nog steeds binnen handbereik.

Aankomende zondag wacht er voor Keijenborg een flinke dobber. Dan gaat men op bezoek in Beltrum bij VIOS.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!