RKPSC 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

10 november 2013 14:30

Beunk, V.Ch.M.

Afgelopen zondag hadden we de lastige thuiswedstrijd tegen RKPSC uit Pannerden. Een goed en fysiek sterk elftal, en die de laatste jaren om de bovenste plaatsen meedoet. In de 1e helft kwamen we op een 1-0 voorsprong door een benutte strafschop van Giel. Een strafschop gegeven door de warrig fluitende scheidrechter die het wel van een enorme afstand beoordeelde. We waren er niet minder blij mee. Dit was tevens de ruststand. Ik vond RKPSC de 1e helft wel wat beter, maar we hadden ook zomaar de 2-0 kunnen maken via Thom. Je hoopt de 2e helft de eerste 20 minuten goed door te komen, helaas is dit niet gelukt. RKPSC wist 2 minuten na de rust al op gelijke hoogte te komen door een fout van ons. In de 70e minuut kwamen we op een 1-2 achterstand. Onze grensrechter Laurens vlagde voor buitenspel, dit vlagsignaal negeerde de scheidsrechter, terwijl hij dit zelf  niet kon beoordelen. Gelukkig maakte Thom hierna een wonderschoon doelpunt zodat het al snel weer gelijk werd. Hierna een gelijk opgaande wedstrijd die alle kanten op kon. Beide ploegen kregen nog halve en hele kansen om de overwinning alsnog naar zich toe te trekken. Martin schoot na een geweldige actie de bal nog op de kruising. Helaas zat de keeper er nog net met de vingertoppen aan, anders was de bal zeker in de kruising beland. Gezien de wedstrijd was de uitslag terecht en kunnen we hier ook mee leven. Er was in ieder geval weer voldoende te beleven. De scheidsrechter vond het nodig om in totaal acht gele kaarten te trekken, netjes verdeeld over beide ploegen. Helaas voor ons zijn er aankomende zondag 2 spelers geschorst omdat Dion alsmede Tom Goossen hun vierde gele kaart pakten. Over de inzet, beleving en het voetbal dat we lieten zien kunnen we niet ontevreden zijn. Het wordt nu wel weer tijd voor een overwinning, dit moet dan gebeuren in en tegen Angerlo.

Graag zie ik onze trouwe supporters weer in Angerlo aankomende zondag.