Noah Hageman (schot)

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 18

9 november 2013 9:30

Na een mooie toeristische route (met dank aan Peter) kwamen we zaterdagochtend 9 november aan bij cafe Bello in het pittoreske Hall. De jeugd van SHE bleek samen te spelen met de jeugd van Oeken om een heel team op de been te kunnen krijgen.

Vanaf het begin was duidelijk dat de tegenstander fysiek sterker was dan onze jongens zijn. Dat is niet nieuw, want dat maken we de laatste weken vaker mee. Wij moeten het dan ook van het voetbal hebben en zijn op zijn sterkst als we de bal snel rond laten gaan. Dat gaat de laatste weken wat stroever en dat was ook deze wedstrijd het geval. Des te knapper is het dat we in de 21ste minuut toch op voorsprong kwamen. Niek schoot na een kaats van Rik de 0-1 binnen en dat was de ruststand.

Na rust liet SHE/Oeken direct zien dat ze de punten niet zomaar mee wilden geven richting Keijenborg. 5 minuten na rust maken ze 1-1 en 5 minuten later 2-1. Een terechte voorsprong van de tegenstander aangezien ze beter waren. Toch toonden onze jongens veerkracht. Uit een penalty maakte Teun (aangezien er geen teamafspraken zijn eiste hij de bal op :-) ) de 2-2! Dit was al meer dan we eigenlijk verdienden, maar de slagroom op de taart moest nog komen. Een paar minuten voor tijd schoot Noah namelijk richting goal, de bal werd aangeraakt en verdween onhoudbaar in de rechter hoek van de goal. 2-3 winst!!