...

Mannen zondag, 3, 5e klasse 08

23 oktober 2016 11:30

M. Stapelbroek

Met een beste kater kijken we terug op de wedstrijd tegen de nr laatst Gendringen. Beide ploegen waren versterkt met 2e elftal spelers. Wij hadden Tom Bjorn en Tijmen. Heren bedankt. Maar vandaag hadden we (na het feestje van gisteren) nog 5 spelers van het 2e op kunnen stellen maar hadden we nooit gewonnen. Geen bezieling, geen beleving , geen strijd en als je zelf pas 3 punten hebt is dat toch het minste dat je zou moeten brengen.
Na een paar minuten kijken we al tegen een achterstand aan. 2 min later maken we via Bjorn alweer gelijk maar in de wedstrijd komen we niet. Gendringen ziet mogelijkheden en grijpt deze ook met twee handen aan. Voor rust wordt het uit een voorzet  bij de 2e paal die via Barry binnenvalt en een snelle aanval van Gendringen 1-3. Eigenlijk moeten we zelf ook nog zeker 2 keer scoren maar dat had Gendringen ook kunnen doen.
Na rust proberen we er wel iets meet spirit in te krijgen maar het lijkt wel of we allemaal met 20kg bepakking lopen. Elke aanval van gendringen resulteert zo'n beetje in een kans en alleen de eerste wordt gemaakt. Tis dat de midvoor het vizier niet op scherp heeft anders was het richting 1-7 /1-8 gegaan. De laatste 20 min laat gendringen de teugels iets vieren en krijgen we nog een aantal kansen, maar die zijn vandaag niet aan ons besteed.... snel vergeten en volgende week zaterdag allemaal een frisje... dat lijkt me een goed plan . ZOndag uit naar Varsselder. Nieuwe ronde nieuwe kansen