Mooie overwinning in laatste wedstrijd voor de winterstop!

SV Basteom 3 (zon)

Mannen zondag, 2, 5e klasse 07

11 december 2016 9:30

S. Menting

Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Basteom. In verband met het slechte weer, moest de wedstrijd op veld 2 worden gespeeld. We begonnen erg goed en scherp aan de wedstrijd, waardoor we na 12 minuten al op een 3-0 voorsprong kwamen, door goals van Ruben en Tom en een mooie vrije trap van Jaap. Daarna lieten we het een beetje lopen en kwam Basteom terug tot 3-1. Dit was tevens de ruststand. Na rust begonnen we wederom goed. We hielden Basteom op eigen helft en konden goed druk houden. Door twee goals van Roy en Tom werd het al snel 5-1. En na een mooie combinatie tussen Roy en Jaap, scoorden Jaap de 6-1. Het slotakkoord was ook voor ons. Waardoor na nog een goal van Roy de 7-1 op het scorebord  verscheen. Of er verder nog bijzonderheden waren in deze wedstrijd ben ik zo even vergeten. Wellicht kunt u hiervoor even Roy of Bjorn bellen:). Tot volgende jaar allemaal en hele fijne feestdagen.