Keijenburgse Boys 1

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

17 november 2013 14:00

Eenink, G.

Teleurstellend, anders kan ik het niet zeggen. Afgetroefd op inzet en beleving, dat mag ons niet gebeuren. Vooraf in de wedstrijdbespreking, duidelijk het belang van deze wedstrijd aangegeven. Vandaag konden we Angerlo op 9 punten achterstand spelen, weliswaar met een wedstrijd minder maar we hadden goede zaken kunnen doen om verder afstand te nemen van de laagste plaatsen.
Als je zo aan de wedstrijd begint vraag je ook om problemen. Het resulteerde al in de vierde minuut in een voorsprong van Angerlo. Hierna zijn we niet echt meer in de wedstrijd geweest. Angerlo begon wel fel en fanatiek en won alle duels. We hadden geluk dat  het maar resulteerde in een 1-0 achterstand bij rust, de achterstand had groter kunnen zijn.
Zelf hadden we ook nog een goede kans om op gelijke hoogte te komen. De 2e helft begonnen we wat beter, zonder echt tot grote kansen te komen. De 2-0 viel op een ongelukkig moment in de 54e minuut. We hebben zelf weinig tot geen kansen afgedwongen, we hebben vanmiddag niet gevoetbald. Voetbal in balbezit wat normaal gesproken ons sterkste punt is. We kozen nu om onbegrijpelijke redenen te snel voor de lange bal. In balbezit waren we erg slordig. Natuurlijk kunnen we aanvoeren dat we door de 2 schorsingen het elftal op diverse plaatsen moesten omzetten maar dit mag geen reden zijn om zo slecht aan de wedstrijd te beginnen. Afgetroefd op felheid, inzet en beleving mag wat mij betreft niet gebeuren.

We hebben nog drie wedstrijden voor de winterstop voor de boeg, te beginnen aankomende zondag thuis tegen de koploper VVO. Hierna spelen we nog tegen Westervoort en Veluwezoom. In deze wedstrijden zullen we toch nog een aantal punten moeten halen om niet met een heel slecht gevoel aan de winterstop te beginnen.