5e klasse 12

5 november 2017 11:00

Op deze mooie maar frisse zondagochtend gaan we naar Varsseveld. En net als vorige week spelen we tegen ploeg die hoog op de ranglijst staat en zelfs een puntje meer heeft dan ons. Dus het zal wel lastig worden.
Vanaf het begin zien we beide teams afwachtend spelen. Het balletje mag achterin nog even rond worden gespeeld maar daarna is het druk zetten . Heel langzaam zet Varsseveld ons vast maar uit de tegenstoot zijn wij het gevaarlijkst.
Na 15 min zijn we wederom gevaarlijk en is Danny die op aangeven van Ronald (mooie steekbal) 0-1 aantekend. Een paar min later moeten we zelfs op 0-2 komen maar de keeper redt. In de 23e min een identieke situatie, als het eerste doelpunt alleen komt de pass nu van de voet van Maarten Arntz. En Danny schiet 0-2 binnen. Varsseveld probeert het wel maar is verder niet gevaarlijk. Onze verdediging geeft niets weg. Vlak voor rust is het Rob die doorbreekt over rechts en niet zelfzuchtig, maar de bal wordt netjes breed gespeeld op Roy, langs de keeper. Roy, die de bal zo aanneemt dat hij bijna in de Kelderklasse op FB terechtkomt, weet binnen te schieten. Alles zit mee. 0-3 en rust.
Na rust ff de eerste minuten doorkomen en dan is de buit binnen dat is het credo. Alleen denkt Herman er toch anders over 1-3. Maar als Varsseveld ook maar even denkt aan terugkomen plaatst Danny een versnelling en het is 1-4. Even later maakt hij zelfs ook nog zijn 4e van de ochtend. Over en sluiten. O ja en Barry mag ook nog even scoren, met dank aan John en Maarten Arntz.  Vanaf 20m schiet hij de bal over de kleine keeper 1-6. Wat een heerlijk verloop van de wedstrijd. Zo zullen we er wel niet veel meer krijgen... Zondag uit naar Ulft aanvang 11.30 uur tot dan