Scheidsrechter

Arnoldus, M.

Accommodatie

Onbekend

Goed gespeeld maar helaas de overwinning niet kunnen pakken. Het eerst half uur was uitstekend. In het laatste kwartier van de eerste helft werden we wat slordig. Voetballend duidelijk beter dan Westervoort, veel kansen afgedwongen maar helaas maar 1 keer gescoord. Westervoort werd niet gevaarlijk behoudens 1 of 2 vrije trappen. In de 2e helft begonnen we wederom niet goed en werd al snel, in de 48 e minuut de 1-1 gescoord. We moeten dit toch afleren, zo slap beginnen in de 2e helft en meteen een tegentreffer incasseren, dit is ons al vaker overkomen.
Michel had in het eerste kwartier na rust een aantal geweldige reddingen, anders was de schade nog groter geweest. Hierna waren we weer bij de les en hebben we voldoende kansen gehad om de overwinning binnen te slepen. De keeper van Westervoort had een paar geweldige reddingen, ballen die hij normaal gesproken niet pakt. In de 65e  minuut kwamen we ook nog tegen tien man te spelen, door een terechte rode kaart voor hun linkshalf Cas Wijhe.

Je hebt van die zondagen dat het niet lukt, wil de bal er maar niet in, en tegen tien man wordt het niet makkelijker. Westervoort stopte helemaal met voetballen en hebben met succes het punt binnengesleept, voor Westervoort een gewonnen punt, voor ons 2 verloren punten.

Voetballend gezien erg tevreden, veel balbezit, proberen op te bouwen, goed in de coaching, de organisatie blijven bewaken hieraan gekoppeld de juist beleving en instelling. We zijn tot veel in staat voetballend gezien. We gaan onze punten nog wel pakken zodat we van de onderste plaatsen wegblijven.

Zondag onze laatste wedstrijd uit naar Veluwezoom, niet makkelijk zoals geen wedstrijd maar, we gaan voor de drie punten en als we zo blijven spelen is dit zeker mogelijk.