Kilder 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

19 januari 2014 14:30

Takes, D.

In deze wedstrijd komen we verdiend op voorsprong. We hebben de kansen gehad om de 2-0 en zelfs de 3-0 te maken. Kilder kreeg de hele wedstrijd geen enkele kans, op een paar ongevaarlijke afstandsschoten en vrije trappen na werden ze niet gevaarlijk. Hun eerste kans, een kopbal net voorlangs kregen ze in de 60e minuut. Rond de 80e minuut schoot Mark van Dillen de 1-1 binnen een bal die over leek te gaan maar toch in de bovenhoek viel. Hierna kregen we nog een aantal kansen om alsnog de drie punten te pakken, zelfs nog een dot van een kans voor open doel helaas wisten we de vele kansen niet te verzilveren en hielden we maar 1 punt over aan deze ontmoeting.