Keijenburgse Boys 1

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

26 januari 2014 14:00

Dijkman, J.

In Loil spelen we een prima eerste helft, we staan in de rust met 1-4 voor en keren toch met een gelijkspel huiswaarts, weer 2 punten te weinig.
In de eerste helft waren we duidelijk de bovenliggende partij, voetballend beter dan Loil. We kwamen vrij gemakkelijk aan de doelpunten en stond Loil matig te verdedigen en ging hun keeper ook niet bij alle doelpunten vrij uit. Veel beter zijn en dan nog onnodig een doelpunt tegen krijgen, hier hebben we patent op.
In de rust er op gehamerd dat we de 2e helft goed moesten beginnen en zorgen dat we de eerste 20 minuten ongeschonden door zouden komen. Helaas lag in de eerste minuut na de rust de bal bij ons in het net. Loil ging power voetbal spelen, alle ballen hoog in de zestien spelen en strijden om de afvallende bal. Wij gingen steeds meer achteruit lopen en dat was vragen om problemen. In de 76e minuut viel de 3-4 en waar wij steeds angstiger werden, kreeg Loil steeds meer vertrouwen. We kwamen niet meer van onze goal af, van voetbal was geen sprake meer, we moesten mee in het gevecht. Helaas gebeurde waar we bang voor waren. In de negentigste minuut viel de gelijkmaker en kreeg Loil in de blessure tijd nog een goede kans om zelfs te winnen. Het zesde gelijkspel voor ons, geheel onnodig, vier keer scoren een ruime voorsprong hebben en niet kunnen winnen. We hebben onszelf weer tekort gedaan.