Mannen zondag, 1, 4e klasse D

16 februari 2014 14:00

Hoften, A.G. van

Mvr – KBB (1-5)

Vanmiddag hebben we ons eindelijk beloond waar we het de voorgaande wedstrijden lieten liggen. Nadat we in de 16e minuut op achterstand kwamen terwijl we wel het betere van het spel hadden konden we gelukkig binnen tien minuten de achterstand omdraaien in een voorsprong van 1-3 door doelpunten van Thom (2x) en een doelpunt van Martin. Dit was tevens de ruststand. In de rust er natuurlijk op gehamerd dat ons niet hetzelfde moest overkomen als in en tegen Loil waar we een 4-1 voorsprong verspeelden. Gelukkig bleven we het betere van het spel houden en kwam Mvr niet tot een uitgespeelde kans. We kregen zelf nog een aantal goede kansen waar we er twee van wisten te verzilveren. Martin scoorde de 1-4 en Thom kon zijn derde van deze middag aantekenen na goed voorbereidend werk van Martin. Eindelijk zou ik zeggen, beter zijn en dan ook de 3 punten pakken. Een terechte en verdiende overwinning.

We hebben nu 24 punten waar denk ik 27 voldoende zijn om ons probleemloos te handhaven, deze punten moeten we kunnen halen in de resterende 8 wedstrijden en kunnen we kijken wat er verder nog mogelijk is. Aankomende zondag spelen we thuis tegen Groessen waar tegen we nog wat goed te maken hebben, want in Groessen hebben we een vervelende nederlaag geleden. Hierna een vrije zondag en dan spelen we uit tegen de onbetwiste koploper VVO waar we thuis een goed resultaat (3-1) tegen hebben behaald.