Mannen zondag, 1, 4e klasse D

9 maart 2014 14:00

Jong, H.W.J. de

Helaas, we hebben vanmiddag geen punten mee kunnen nemen uit Velp. Ik denk dat we minimaal gelijkwaardig waren en hadden zeker een punt verdiend.
De eerste de beste kans kregen we al na 2 minuten. Na een goede aanval kon Martin helaas niet de vrije kans verzilveren. Hierna kreeg Vvo een paar halve kansen. Uit het niets kwam Vvo toch op voorsprong. Een verdekt schot van Joost Baarslag eindigde in de verre hoek waar Michel net niet bij kon.

In de 2e helft kregen we een paar halve kansen en hing de 1-1 in de lucht. Je zag dat Vvo wat onrustiger werd. Helaas voor ons nadat we achterin 1-op 1 gingen spelen scoorde Vvo in de blessure tijd de 2-0. Een gelukkige overwinning waar een gelijkspel terecht was geweest.

Voetballend vond ik beide partijen niet sterk. We hebben wel eens betere wedstrijden gespeeld, dit zal ook gelden voor Vvo. Op een hobbelig en slecht veld was goed voetbal ook niet mogelijk en leek het soms wel op tafeltennis, want de bal vloog alle kanten op. Volgende week spelen we thuis tegen Stokkum en hopen we weer drie punten bij te kunnen schrijven.