Datum

23 maart 2014 10:30

Accommodatie

Onbekend

Om 9.15 uur aanwezig op zondagochtend is na een avondje Lentefeest toch behoorlijk vroeg. Waar het merendeel van ons team zaterdagavond nog stond te springen in de feesttent in Baak moesten we de volgende ochtend weer dezelfde richting op. De uitwedstrijd tegen de dames van SV Basteom stond namelijk op het programma. Een team die we onderhand wel kennen. De afgelopen twee wedstrijden hebben wij de punten gepakt, helaas is dit ons vandaag niet gelukt.

Zoals we vorige week al schreven is Basteom de competitie niet heel sterk begonnen maar zijn ze de laatste wedstrijden bezig met een opmars.

Vanaf het begin van de wedstrijd kwamen wij niet lekker aan spelen toe. In balbezit waren we niet best, ballen kwamen niet aan en het lukte ons niet om een aanval op te zetten. Joost, onze oude vertrouwde trainer, kwam ons vandaag coachen. Hij had ons nog gezegd ‘zorg dat je elkaar lekker vind’, helaas is dit niet gelukt. Vrij vroeg in de eerste helft keken we al tegen een achterstand aan. Een mooi genomen vrije trap van Basteom werd knap binnen gekopt. Tijd voor ons om wakker te worden!

Zoals we vaker dit seizoen hebben aangetoond kunnen wij wel de motivatie behouden om na een achterstand er volledig voor te gaan. Zo ook de 10 minuten na de tegengoal. Eindelijk waren we eens gevaarlijk en kwam Basteom onder druk te staan. Helaas leverde het meer dan een grote kans voor Sanne niet op.

Na de rust kregen we als opdracht mee ‘bewegen zonder bal’! Dit gebeurde nog te weinig en daardoor kwamen we er soms niet uit. Nog steeds hadden we veel moeite met het spel van het fysiek sterke Basteom. Toch kwamen we op een gelijke stand na een prachtige uithaal van Lisanne. Dit hadden we hard nodig!

Helaas hebben we dit niet door kunnen zetten en werd het in de slotfase nog 2-1 vanaf de strafschopstip. De afgelopen wedstrijden hebben we al aardig wat penalty’s om de oren gekregen!

Het wordt nu toch wel erg moeilijk om mee te doen om de titelstrijd. Volgende weekend zijn we vrij maar de weken erna strijden we tegen de nummer 1 en 2 uit onze competitie.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!