22 september 2013 14:00

Beek, A. van

Vandaag de wedstrijd in Nieuw Dijk tegen de sprinkhanen.

Na de winst van vorige week wilde we vandaag ook de drie punten meenemen naar de Keijenborg.

De eerste 15 minuten was voor de boijs. De eerste kans was echter voor sprinkhanen de spits kwam vrij voor Michel maar deze wist de bal uitstekend te keren. Na 27 minuten kwam de rechtsbuiten Edo Melis vrij voor Michel te staan deze stiftte de bal over Michel heen 1-0. Je zou zeggen dat ze gewaarschuwd waren maar voor de rust kregen ze nog 3 uitstekende kansen door balverlies van onze zijde. We gingen met 1-0 de rust in had ook zo maar 3-0 kunnen zijn, zelf hadden wij nog geen goede mogelijkheid gehad.

In rust kwam Thom in veld. De eerste kans was weer voor de sprinkhanen ze schoten de bal in de goal maar op het zelfde moment floot voor de scheidsrechter voor een blessure van Tom.

In de 52e minuut diepe bal van Jaap op Thom die schoot direct de bal op de goal 1-1. Uit een corner in de 57e minuut kwam de 2-1 voor sprinkhanen via Frans Driesen. De 2-2 in de 62e minuut was een wereldgoal van Tom de vrije trap viel precies in de kruising, 65e penalty voor de Boys 2-3 door Giel.
Daarna golfde het spel op en neer kwamen weinig kansen uit voort voor beide teams. Al met al een gelukkige winst, de 3 punten zijn voor ons en daar gaat het toch om.

Volgende week komt M.V.R. bij ons op bezoek.