Veluwezoom 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

4 mei 2014 14:00

Simmelink, G.J.

Het is gelukt, we hebben de derde plek in de competitie behaald, een plek die recht geeft op het spelen van nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. Een verdiende maar zwaar bevochten overwinning.

We begonnen goed en kwamen al snel door een vrije trap van Giel op een 1-0 voorsprong. Nadat Thom er in de dertiende minuut er 2-0 van maakte na een goede aanval gaf het wat meer rust. Gek genoeg was hierna onze redelijk goede start afgelopen. Veluwezoom kwam beter in de wedstrijd en waren we blij dat we met 2-0 de rust ingingen. Na de rust ging het meteen weer mis, hier hebben we patent op. Drie minuten na de rust wist Veluwezoom te scoren. Gelukkig werd hierna de spits van Veluwezoom weggestuurd na  een slaande beweging. Hierna wist Thom er 3-1 van te maken en kwamen we niet echt meer in de problemen. Wel is het zo dat we hierna meer op balbezit moeten spelen, hierin moeten we wel slimmer worden. Er lag ruimte genoeg om steeds de vrije man te zoeken door de man meer situatie. We moeten dan op balbezit gaan spelen, het balletje rond laten gaan. Helaas zijn we dan nadrukkelijk op zoek na de 4-1.

De nacompetitie spelen we tegen Ulftse-boys op Donderdag 15 en Zondag 18 mei, leuke wedstrijden waar we weer voor een goed resultaat gaan. Bij een goed resultaat bestaat nog steeds de mogelijkheid dat we tegen Pax komen te spelen.  Eerst maar eens genieten van de twee wedstrijden tegen Ulftse –boys.

Tot ziens bij de eerste wedstrijd in de nacompetitie.