Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 1 59

7256AW
KEIJENBORG
tel. 0575-463203

Donderdag, 15 september 2022, KB 2 - S.V.B.V. 2  4 - 3  (1-0)

Een belletje vanuit Barchem met het verzoek de wedstrijd te verplaatsen naar een doordeweekse avond, was voor ons geen probleem. Integendeel, een weekendje vrij is ook niet verkeerd. Versterkt met Jop, Matthijs en Lars zodat wij op dertien spelers kwamen.
Koen floot om 20.00 uur voor de aftrap en gelijk werd duidelijk waarom de roodwitten uit Barchem, hadden gewonnen in en tegen Doetinchem. Verzorgd voetbal. pressie naar voren en nauwelijks iets weggeven. Echter wij zetten exact hetzelfde hier tegenover. Uiteindelijk kwamen er natuurlijk kansen over en weer maar dit alles leide tot niets. Uiteindelijk vonden wij een gat in hun bastion omdat Harm kiezelhard een vrije trap benutte. Dit alles nadat Bjorn diep werd gestuurd en onreglementair ten val werd gebracht. Koen besloot uiteindelijk een vrije trap te geven en geen kaart wat had kunnen leiden tot een rode, doorgebroken speler.
In de rust Matthijs en Lars gebracht ten faveure van Kippie en Boko.
En daar waar we in de eerste helft goed stonden verdedigend daar stonden wij naar drie minuten in de tweede helft met 1-1 gelijk. En kan je dus weer opnieuw beginnen.
Aanval op aanval rolde op het doel van de keepert van Barchem maar goed keeperswerk en slecht afronden afronden waren hier debet aan.
Kwamen we dan helemaal niet tot scoren meer? Jazeker wel.
In minuut 68 nam Niek een corner nadat de keeper een pegel van Bjorn had overgetikt. De corner werd naar waarde ingeschat door Matthijs, hij knikte beheerst en hard binnen bij de tweede paal.
In minuut 73 was het Bjorn die de 3-1 op het scorebord knalde; goed weggestuurd door Jop rondde hij boelkloedig af.
Hehe eindelijk een riante voorsprong, denk je dan. Maar hoe bedrogen kom je uit als je 6 minuten later gewoon weer op een draw staat van 3-3. Twee keer niet opletten wat resulteerde in twee doelpunten.
Onze coach besloot in te grijpen en haalde Niek naar de kant, overigens knoeperdhard gewerkt en ongelukkig in de afronding, maar dit terzijde. Jop kwam weer binnen de lijnen en Harm was naar het front gestuurd. Uiteindelijk scoor je in minuut 86 een, zoals onze trainert zou zeggen, Amsterdamse goal door fraai voetbal, en prachtig uitgespeeld. Bjorn speelde Harm in, hij legde terug op Jop en deze schoot bekwaam de 4-3 tegen de touwen.
Gesterkt door deze meevaller gaven we niets meer eg en zijn we door in de beker.
Kieken wat ut ons brig en wat duruut de kokker kump rollen veur ons.

Zondag a.s. zijn we vrij en de volgende wedstrijd staat gepland voor 25 september om 10.00. uur thuis tegen Doetinchem 3.

Mogen we u dan weer begroeten naast of aan de lijn?