KILDER
tel. 0314-684265

Zondag 02-10-'22, Kilder 2 - KB 2  4 - 1 (2-0)

Vandaag onze eerste uitwedstrijd voor de competitie in en tegen Kilder. We hadden een selectie van 14 spelers, al een hele luxe, en we hoopten op een goed resultaat.
Drie O-19 spelers gingen mee, en dit waren: Matthijs Beulink, Twan Looman en Lars Mentink. Deze gasten hadden behoorlijk veel lef en durfden intiatief te nemen. Mattjijs en Twan begonnen in de basis en konden niets doen aan de 2-0 ruststand. Kilder was een maatje te groot in de eerste helft. Hoe anders verliep de tweede helft?
Wij tapten uit een compleet ander vaatje en pakten Kilder vast bij hun strot. Werkelijk aanval op aanval rolde op hun doel maar scoren? Ho maar. En dan geldt de wet van het voetbal, scoor jezelf niet dan doet de tegenstander dit; zij scoorden uit de omschakeling de 3-0. Wij bleven echter pressen en drukken en middels Twan, prachtige pass van Lars, scoorden wij de 3-1. Hierna nog veel mogelijkheden en 100% kansen maar, zoals altijd, scoren wij deze niet.
Dat Kilder dan vervolgens heel koelbloedig de 4-1 uit een vrije trap binnen schiet, deed bij ons de koppies hangen. Een goed resultaat bleef helaas uit en we hebben in ieder geval wel gevochten voor een beter resultaat.

Zondag, 9-10-2-22 Montferland 2, thuis om 10.00. uur.
Mogen wij op jullie trouwe steun rekenen?