Keijenburgse Boys 2 – Ulftse Boys 2 6 -1 ( 3-0) (14 september 2014)

Scheidsrechter

IJdens, R.

Accommodatie

Onbekend

Na een korte maar intensieve voorbereiding stond vandaag de eerste competitie wedstrijd op het programma tegen Ulftse Boys.  Na slechts één oefenwedstrijd tegen het 3e elftal konden we ons opmaken voor een op voorhand lastige wedstrijd. Dit seizoen acteert het 2e elftal nog steeds in dezelfde klasse als vorig jaar, ondanks het recreatieve karakter sinds dit jaar. Er wordt wat minder getraind en de trainer is Peter Schiphorst (ja ja).

Het 2e elftal van Ulftse Boys bestaat uit een wat ouder elftal die graag wil combineren. In het begin van de wedstrijd lukte dit aardig, maar na een kwartiertje kregen wij meer grip op de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd en na een afgemeten voorzet van Sil kopte Tom Kelderman de 1-0 binnen. Nog geen 10 minuten later was het na een mooie actie van Tom Kelderman al 2-0. We bleven goed voetballen en Ulft creëerde weinig kansen. En als er al een kans ontstond, dan stond onze uitstekend keepende doelman Joeri Waamelink op de juiste plek. Net voor rust kon Greg(or) Houterman (Beugelsdijk) na een mooie combinatie de 3-0 binnen schuiven.

Na rust hadden we een wat mindere fase en kwamen we er voetballend niet helemaal meer uit. In deze fase scoorde Ulft dan ook de 3-1. Gelukkig konden we ons na zo’n 25 minuten weer herpakken en kwam het voetbal weer terug. Na een mooie rush over de rechter flank van Victor Goossens kon hij alleen voor de keeper de 4-1 maken. Ulftse Boys was geknakt. Hierdoor konden we vrijuit voetballen en kon Greg de 5-1 binnentikken. In de laatste minuut gingen we zelfs met drie man alleen op de keeper af. Greg legde de bal op Victor en deze liet deze kans niet onbenut 6-1. Een prima resultaat voor de eerste wedstrijd. Volgende week naar VVG 25. Dit zal een veel lastiger tegenstander worden. We hebben er vertrouwen in.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!