7256AW
KEIJENBORG
tel. 0575-463203

Donderdag 28-09-2023,  KB 2 - ZZC'20 2   3 - 3  (2-1)

Onze eerste competitiewedstrijd in de 5e klasse en gelijk wachtte een sterke tegenstander, ZZC'20 2 uit Zehem.
Vorig jaar werden zij kampioen als 1e team zondag in de 5e klasse.
maar tot ons aller verbazing gaven wij zeer goed tegenstand en stonden na 42 minuten voor, 2-0. Een ketser van de keeper en een eigen doelpunt hielpen ons.
Echter net voor rust was het Simon Lankhof die tegen scoorde. Dezelfde speler wist in de tweede helft nog tweemaal te scoren en zo kwamen zij op 2-3 voor met nog 25 minuten te spelen.
Het was in de 67e minuut een penalty, Jelmer schoot koelbloedig binnen, die de 3-3 op het corebord deed belanden.
Met zelfs ietwat meer slimlheid, zorgvuldigheid en koelbloedigheid zou je nog hebben kunnen winnen: de eerlijkheid gebied te zeggen dat 3-3 wel een terechte uitslag is.

Nu zondag 1 oktober op naar Lichtenvoorde om aan te treden tegen Longa 7.