WEHL
tel. 0314-681798

Zondag 10-12-2023,  Concordia Wehl 6 - KB 2   1 - 8  (0-1)

Voor deze zondag stond de uitwedstrijd naar de nummer 2 van de ranglijst op het programma en wel om 12.00.
We vertrokken vanuit Keijenborg om 10.30 en nadat we tegen 10.50 waren gearriveerd in Wehl wachtte ons een verlate Sinterklaas suprise, onze wedstrijd zou later beginnen en wel om 12.30.
Dit viel ons toch rauw op het dak en navraag bij verschillende instanties leerde ons dat al op zaterdag in Wehl bekend was dat deze wedstrijd naar 12.30 in de middag zou gaan omdat er slechts op kunstgras gespeeld kon worden, aldus de lezing.
Om de tijd te doden maar een bakkie gedaan en een beetje slap geluld, in de plaatselijke kantine van CW.
Nadat het eindelijk 11.45 was geworden gingen we ons omkleden en wel in dressingroom 12.
Ipv de gebruikelijke warming-up werd het een partijvorm 7 tegen 7. Of dit de missing link was voor onze grote overwinning, werkelijk geen idee, maar de heren waren messcherp.
Nadat de scheids om 12.25 blies voor het begin van de wedstrijd probeerden wij gelijk om duidelijk te maken dat we geen enkel ontzag voor de tegenstander hadden qua voetbalopvatting. Er ontspon zich een heerlijk gevecht met vele hoogtepunten en een enkel dieptepunt.
Hoogtepunt 1:
Luuk scoort na een dwlalng vn de keeper van CW6, Luuk ontfutselde hem de bal in zijn eigen territorium en had de bal voor het intikken en zo geschiedde, 0-1.

Dieptepunt 1
Een speler van CW 6 komt van achteren inglijden op Rick L en en schoffelt hem neer, de scheids aarzelt geen moment en trekt direct de RODE kaart. Dat komt de scheids op vele verwensingen en onbegrip te staan maar hij blijft bij zijn beslissing en dit in minuut 35.

Voor dieptepunt 1 hadden de heren van CW6 een pingel gekregen maar keeper Ozzie kweet zich van zijn taak en stopte de pingel en dit was dus voor ons hoogtepunt 2.

Tijdens de rust enkele omzettingen in de vorm van de gebroeders Mentink in en Tom en Teun eruit.
deze wisselingen doorgegeven aan de scheids en vervolgens blies hij voor deel 2 van deze wedstrijd waarin nog vele hoogtepunten zouden volgen.

Hoogtepunt 3:
Lars tikt binnen in minuut 57 na aangeven van Sommie, 0-2.

Hoogtepunt 4:
Jelmer schiet binnen nadat hij op werkelijk schitterende wijze bediend werd door Noah, een kaats via zijn rug, 0-3.

Hoogtepunt 5:
Lars kiezelt de 0-4 binnen in minuut 66 en in minuut 68 kiezelt hij de 0-5 binnen na een assist van Noah.
Hoogtepunt 6:
Sommie scoort de 0-6 na een pre-assist van Toine en de assist van Noah, dit alles in minuut 70!

Hoogtepunt 7:
Noah scoort zijn doelpunt in minuut 87 en dit betekent 0-7. Enkele riante mogelijkheden hiervoor liet hij helaas onbenut,

Dieptepunt 2:
CW 6 scoort de aansluitingstreffer in minuut 88 en dus werd het 1-7.

Hoogtepunt 8:
Lars' zijn honger is nog niet gestilt en hij besluit om nog maar eens een duit in het zakje te doen middels een schot in minuut 90; dit betekende tevens de eindstand van 1-8.

Na deze zeer vermakelijke tweede helft besloot de scheids om direct na onze 1-8 te wedstrijd af te fluiten; na een frisse douche konden wij goedgemutst afreizen naar Keijenborg om daar, in alle rust, een welverdiend colaatje te drinken, alhoewel cola, ik bedoel natuurlijk de nodige glaasjes tarwesmoothies.
Jongens, het werd jullie gegund.

Dank aan de trouwe supportersschare dat ze weer langs de lijn stonden en we hopen dat dit komende zondag 17 december ook weer het geval zal zijn.
Dan spelen wij thuis om 10 uur op eigen sportpark tegen de club uit Breedenbroek en dan team 2 van hen.

Mogen we u dan begroeten?

Mocht de wedstrijd geen doorgang vinden dan wil ik jullie, namens spelers, staf en lelding, zeer fijne Feestdagen toewensen en een Voorspoedig en Gezond 2024.