VVG ‘25 2 – Keijenburgse Boys 2 0 -5 ( 0-1) (21 september 2014)

0 - 5

Keijenburgse Boys 2

Mannen zondag, 2, 4e klasse 07

21 september 2014 10:30

Na een 6-1 overwinning vorige week tegen Ulftse Boys stond vandaag de lastige uitwedstrijd op het programma tegen VVG ’25 2. Na zo’n kilometer lopen kwamen we eindelijk aan op het veld voor de warming-up. Het veld was nog lekker nat van de regen, dus de bal rolde lekker. We begonnen erg sterk in de eerste helft en combinerend ging de bal van voet naar voet. Dit resulteerde in een paar kleine kansjes. Na ongeveer 25 minuten ging Victor achter een bal aan die in eerste instantie iets te hard leek. Hij kon echter met een uiterste krachtinspanning de bal van de achterlijn halen en voorzetten. Hierdoor kon Tom de 0-1 binnen schuiven. Na de 0-1 lieten we de teugels wat vieren en kwam VVG wat beter in de wedstrijd. Echt grote kansen leverde dit niet op. Zelf kregen we nog wel een dot van een kans, maar …… miste net! Met nog 10 minuten op de klok voor rust verstapte Rick Wissink zich lelijk. Een knakkend geluid was te horen en dan weet je dat het mis is. Rick ging met brancard van het veld en moest een bezoekje brengen aan de huisartsenpost. Dankzij de moeder van Joeri (waarvoor hartelijk dank) was Rick snel in het ziekenhuis. De diagnose was afgescheurde enkelbanden. Ricks voet moet in het gips. Rick veel beterschap.

De verwachting was dat VVG na rust zou gaan jagen op de gelijkmaker, echter het tegenovergestelde bleek. Er werd weinig druk gezet waardoor wij vrijuit konden voetballen. Het lijkt wat overdreven om te zeggen, maar VVG werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ze hebben geen enkele kans meer gecreëerd in de 2e helft. Wij daarentegen creëerden veel kansen. Na een goede actie over rechts schoot Greg de 2-0 binnen. Hierna konden we VVG onder druk houden en nog drie keer scoren door Victor (2x) en Tom. De voorhoede was net als vorige week erg productief, maar heeft dit zeer zeker te danken aan het goede verdedigen en het prima combinatiespel op het middenveld en achterin.

Volgende week Zelhem 2. Altijd een zeer lastige wedstrijd voor ons, maar gezien de afgelopen twee wedstrijden is het zelfvertrouwen in ieder geval aanwezig.