Mannen beker reserve zondag 1e ronde Groep 1 1e KO Ronde

7241RX
LOCHEM
tel. 0573-252566

Zondag 22-10-2023, Sp. Lochem 2  - KB 2  6 - 1  (4-0);

Deze zondag stond de eerste knock-outfase gepland van het bekertoernooi. We moesten op bezoek in Lochem.

De koploper uit de 4e klasse-05 maakte vanaf de aftrap duidelijk dat er met hen niet te sollen viel. Zij hadden overduidelijk een dubbel voordeel; én ze speelden thuis én op kunstgras hetgeen niet onze favoriete ondergrond is.
De rust werd behaald met 4-0 waarover nauwelijks te discusieren viel. Hoe anders verliep de tweede helft waarin wij de schroom van ons afwierpen en gingen voetballen. We troffen vier keer het houtwerk en lieten nog enkele kansen onbenut. Wel dient vermeld te worden dat ook de gastheren kansen hadden om de score verder uit te bouwen. Ook hadden wij de pech dat onze eerste keeper, niet kon meespelen vanwege een blessure, opgelopen tijdens de training, Tweede keeper Thijs deed het goed, redde bekwaam bij afstandschoten maar viel helaas in de tweede helft uit met een bovenbeen blessure. Hierdoor kwam stand-in Tijmen onder de lat te staan, hetgeen hem best goed afging. Uiteindelijk kregen wij loon naar werken doordat Teun in minuut 74 de 6-1 aantekende.

Verder dan dit doelpunt kwamen we helaas niet. Dank aan de trouwe supporters die ons weer steunden en we hopen hen dan ook aanstaande zondag weer te mogen begroeten. Dan wacht ons thuis voor de competitie, de club uit Breedenbroek en hiervan het tweede elftal.