Scheidsrechter

S. Menting

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de enige echte derby in onze competitie, de kraker tegen Zelhem 2, op het programma. Van te voren een duel om naar uit te kijken met veel strijd. Zelhem 2 is een ploeg die probeert te voetballen van achteruit en zo probeert hun snelle spitsen te bereiken. Tevens is het een ploeg die graag provoceert. Wij hadden afgesproken hier niet in mee te gaan en om te proberen ons eigen spelletje te spelen, net als afgelopen week tegen VVG '25. In het begin van de wedstrijd kwamen we niet goed in ons spel en Zelhem had een licht overwicht. Dit resulteerde echter niet in echt grote kansen. Ondanks dat we niet goed voetbalden kwamen we toch op 1-0 voorsprong. Na een prima actie van Greg over de rechterflank, wist hij een afgemeten voorzet af te leveren, welke prima werd ingekopt door Tom. Na de 1-0 kwamen we zelf wat beter in de wedstrijd en was Zelhem de kluts een beetje kwijt. Door goed druk te zetten schoot de keeper van Zelhem de bal in de voeten van Tom. Hij kon de zestien binnenlopen en de bal op de geheel vrijstaande Victor afleggen. Victor schoot de bal beheerst binnen. Helaas konden we de 2-0 niet meenemen de rust in. Het werd kort voor rust nog 2-1, dit is altijd een mentale tik, echter is er bij deze stand nog niets aan de hand. In de rust werd de boel weer even op scherp gezet door onze aanvoerder en trainer. Gezien de kwaliteit van de wedstrijd werd er strijd geëist van alle spelers. Koppen omhoog en dran. Ook in de tweede helft was het hard werken en weinig goed voetbal van onze zijde. Toch konden we na zo'n 25 minuten de 3-1 scoren door Greg na een prima actie. We hadden even weer wat rust. Toch konden we niet voorkomen dat Zelhem een kwartier voor tijd de 3-2 scoorde. Het laatste kwartier was hectisch en spannend, maar we konden de drie punten in huis houden. Dit is alweer de derde overwinning op rij. Waar gaat dit heen?? We blijven met beide benen op de grond staan, want volgende week wacht de nummer 2 van de ranglijst Brummen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!