Scheidsrechter

Dinkela, G.

Accommodatie

Onbekend

Vanmiddag  op bezoek bij wat ik begrijp samen met Trias 1 van de kampioenskandidaten. Wij begonnen goed aan de wedstrijd en na 2 minuten opende Tom Goossens met een prachtige vrije trap in de kruising de score. Helaas voor de boys was het na 7 minuten alweer gelijk door een doelpunt van Rico lammerdink,  de centrale middenvelder van Lochem. Hiervoor had de boys dat sterk en agressief en goed speelde al een kans laten liggen op de 0 – 2. Gelukkig wisten we in de 11e minuut  te scoren wederom door een prachtig doelpunt van Tom. We verzuimden verder afstand te nemen van lochem , want we lieten veel kansen onbenut. Op wat spelde prikjes na kon sportclub lochem geen vuist maken en kregen geen uitgespeelde kansen. In de 36e minuut werd het toch 2-2 na slecht verdedigen aan onze zijde, op dat moment kwam de thuisclub wel beter in de wedstrijd.

Na de rust gaven we binnen 5 minuten 2 doelpunten weg door niet goed op te letten en niet goed te verdedigen. Bij de 3-2 negeerde de scheidsrechter het vlagsignaal voor buitenspel, terwijl hijzelf nooit kon zien of het wel of geen buitenspel was.Wat mij betreft een onbegrijpelijke beslissing van zijn kant.
Hierna moest Tom Goossens het veld verlaten met een blessure en kwam Martin in het veld. Martin kreeg een uitgelezen kans op de 4-3 maar helaas werd zijn inzet van de lijn gehaald, hierna was het geloof bij ons weg. Wij gingen meer risico nemen waardoor er meer ruimte ontstond voor de thuisclub en hieruit wisten ze nog driemaal te scoren. Al met al een veel te hoog uitgevallen nederlaag die we in het geheel aan onszelf te wijten hebben. Een goede ploeg lochem die de meeste kansen in een doelpunt wist om te zetten, hieraan ontbrak het bij ons. Thom Berendsen viel nog geblesseerd uit na een overtreding op hem in het strafschop gebied. Hierdoor kon Tom Joling zijn debuut maken in het 1e elftal wat hij zeer zeker verdienstelijk deed.

Aankomende zondag thuis tegen Marienvelde waarin we hopelijk een goed resultaat halen, want dat we goed kunnen voetballen hebben we tegen sportclub lochem wel bewezen, al zal het verdedigend veel beter moeten.