Keijenburgse Boys 1 (zon)

Mannen, 1, Groep 1 mannen Achterhoek -

14 oktober 2014 20:00

Salemink, M.H.W.

Keijenburgse Boys wint de 1e wedstrijd van de achterhoek cup tegen de 5e klasse Wolfersveen. De wedstrijd begon in een hoog bal tempo van de Keijenborgse kant wat resulteerde in veel kansen voor de Keijenburgse Boys. Helaas werd er niet gescoord. Ruststand 0-0.

Na de rust wisselde wij 2 maal. Gregor voor Giel en Mark voor Joris. De 2e helft lukte het wel om te scoren. Wat resulteerde in 4 doelpunten van Thom Berendsen en 1 van Jaap Wiecherink en een eigen doelpunt van Wolfersveen waardoor er toch een mooie eindscore van 0-6 op het scorebord kwam.

Rest mij nog het vele trouwe publiek te bedanken voor de aanwezigheid bij deze 1e wedstrijd van de achterhoek cup.

De volgende tegenstander wordt VV Terborg of Babberich.