Scheidsrechter

Nijland, P.F.M.

Accommodatie

Onbekend

Na de terechte nederlaag van vorige week thuis tegen MvR, stond vandaag de wedstrijd in en tegen Groessen op het programma. Je hebt nederlagen en nederlagen, maar deze was wat mij betreft niet terecht. Wij hebben denk ik wel tussen de vijf en tien kansen gehad, helaas wisten we niet te scoren. We hebben een aantal keren op paal en lat geschoten en ook de keeper had een aantal goede reddingen. We kwamen onnodig op achterstand door een strafschop na een overtreding van Dion, dit was volgens mij hun eerste aanval in de 30e minuut. Hierna in de 36e minuut hadden we op gelijke hoogte kunnen komen door een afstand schot van Thom, die de keeper uit de bovenhoek tikte. We speelden niet geweldig, hadden een aantal keren slordig balverlies en maakten niet altijd de juiste keuzes, maar waren wel de bovenliggende partij.

De ruststand was 1-0 in het voordeel van Groessen. In de 2e helft zaten we eigenlijk op de gelijkmaker te wachten, maar het werd 2-0 voor Groessen door een fout achterin. Het spel lag regelmatig stil doordat er spelers van Groessen geblesseerd op de grond lagen. Volgens mij is de zuivere speeltijd nog geen half uur geweest. We kregen nog voldoende kansen om terug in de wedstrijd te komen. Helaas waren we op beslissende momenten niet daadkrachtig genoeg en hadden we vandaag het geluk zeker niet aan onze zijde. Al met al weer een teleurstellende zondag en zijn we de punten weer onnodig kwijt. Na de goede start, staan we na de twee verliespartijen weer met beide benen op de grond. Aankomende zondag krijgen we VVO uit Velp op bezoek die de volle buit uit de 5 wedstrijden gehaald hebben. Een goede ploeg hoor ik van iedereen, de gedoodverfde kampioen zegt men. We hebben dus niets te verliezen en gaan we onze huid zo duur mogelijk verkopen.