VVG '25 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse 07

7 december 2014 9:30

Hoitink, W.B.M.

Vandaag de wedstrijd tegen VVG 2. De uitwedstrijd hadden we met 5-1 gewonnen. Dit kwam mede door ons goede spel in Gaanderen. Vandaag dan de thuiswedstrijd. We wisten dat het niet gemakkelijk ging worden, want VVG was de laatste weken goed op dreef. De eerste helft ging tegen elkaar op. We kregen een paar kleine kansjes en ook VVG had een paar kansen. Echt gevaarlijk werd het niet voor beide goals. Met rust konden we dus de brilstand noteren op het scorebord. De tweede helft was het van beide kanten niet goed. Er werden weinig kansen gecreëerd en het voetbal was niet goed. Door twee ongelukkige momenten van de keeper kon VVG helaas voor ons toch tweemaal scoren. Hierdoor lopen we de eerste verliespunten op. Jammer, maar nog niets aan de hand. RKPSC onze naaste concurrent heeft vandaag helaas wel gewonnen. Volgende week spelen we niet en dus is voor ons de winterstop aangebroken. Aangezien dit verslag iets vertraagd op de site is gekomen, is reeds bekend wat RKPSC op 14 december heeft gemaakt tegen SDOUC. Namelijk 3-2 verloren. Hierdoor blijven we op vijf punten voorsprong staan en zijn we HERBSTMEISTER!!!! Tijd voor een feestje!!
Na de winterstop moeten we de draad weer oppakken en vol voor het kampioenschap gaan!!

Tot volgend jaar en fijne feestdagen allemaal.