Scheidsrechter

Brake, A.J. te

Accommodatie

Onbekend

Vandaag weer de eerste wedstrijd na de winterstop. Direct een lastige tegenstander, namelijk Brummen 2. Ondanks een lange periode van rust moesten we toch helaas Frank missen met een knieblessure en ook Rick en Niek waren lekker op winterstop. Ondanks het gemis van deze jongens wist de trainer toch een goed elftal op de been te brengen. De eerste 25 minuten speelden we goed en kregen een paar goede kansen. Uit het niets scoorde Brummen de 0-1. Ze hadden nog geen kans gehad. We lieten ons echter niet uit het veld slaan en na een prima actie van Victor kon Tom de 1-1 binnen tikken. Dit was tevens de ruststand. In de rust hadden we de intentie uitgesproken om fel te beginnen en direct druk te zetten. Echter de 2e helft was alles behalve dat. Het was slap, ongeïnspireerd en veel fouten. Brummen maakte daardoor ook de 1-2. We probeerden nog aan te zetten, maar in de counter scoorde Brummen de 1-3. Vijf minuten voor tijd scoorde Patrick G. nog de 2-3, maar het mocht niet meer baten. De eerste wedstrijd na de winterstop ging verloren. Volgende week zal het beter moeten, anders is het beoogde kampioenschap heel ver weg.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!