Verdiende overwinning met goed voetbal!!

Datum

8 maart 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

De afgelopen twee weken was het voetbal nog niet best. Vandaag de uitwedstrijd tegen Viod 3. We waren vastbesloten om het voetbal weer terug te krijgen. De omstandigheden waren perfect. Een lekker zonnetje en een prima kunstgrasveld, dus dat mocht geen excuus zijn. Vanaf het begin zetten we Viod onder druk. Viod probeerde van achteruit te voetballen, maar kwam er mede door goed druk zetten niet uit. We creëerden vele kansen. Na ongeveer 8 minuten zette Niek de bal goed, waarna Patrick G. de bal achter de keeper kopte. Nog geen 10 minuten later schoot Tom de bal tegen de keeper, de afgevallen bal werd goed ingeschoten door Alex. Helaas viel Alex een paar minuten later uit met een vervelende blessure. Alex: Beterschap!!. We bleven goed voetballen en Viod kwam er totaal niet aan te pas. Gelukkig wist Niek de 0-3 binnen te tikken en Greg de 0-4. Beide na een goed voorbereidende actie van Victor. Dit was tevens de ruststand, al had het qua kansen gezien al wel minstens 0-8 moeten staan.

De tweede helft wilden we niet verslappen en toch proberen om de score uit te breiden. We voetbalden wel goed, maar de scherpte was wat minder dan in de eerste helft. We wisten nog één keer te scoren door Tom die een na een prima pass van Frank wegdraaide bij zijn tegenstander en goed binnenschoot. We creëerden toch nog vele kansen, maar deze bleven helaas onbenut. Samenvattend hebben we een prima wedstrijd gevoetbald met goed positiespel van achteruit. We hebben ons helaas beloond met te weinig doelpunten. Volgende week zijn we vrij in verband met een inhaalweekend. De week erna staat Etten op het programma. Etten is in goede vorm, want de laatste twee wedstrijden wisten ze winnend af te sluiten tegen gerenommeerde tegenstanders. Ook dan zullen we vol aan de bak moeten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!