Etten 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse 07

22 maart 2015 9:30

Topaloglu, H.

Vandaag de wedstrijd tegen Etten 2 op het programma. Afgelopen week werd de topper tegen RKPSC helaas afgelast door het slechte weer. Er moeten drie punten worden behaald om volop mee te blijven doen om het kampioenschap. We misten nogal wat mensen door blessures en winstersport. Gelukkig wisten we ons te versterken met twee jongens van de A1. Robin en Tijmen bij voorbaat dank alvast. De eerste helft werden er weinig kansen gecreëerd van beiden kanten. We hadden wel het betere van het spel en konden dankzij Robin met een 1-0 voorsprong aan de thee. Robin schoot de bal van behoorlijke afstand langs de keeper.
In de tweede helft hebben we geen kans weggeven en zijn we goed blijven voetballen. Na een soort scrimmage in de zestien, was Frank het meest oplettend en schoot de bal strak tegen de touwen. We kregen nog diverse kansen, maar deze bleven helaas onbenut. Een prima resultaat en de drie punten in de pocket. Volgende week naar Basteom. Lekker ballen op de Baakermat!!