Scheidsrechter

Schoolen, D.J.J.

Accommodatie

Onbekend

Na het toch enigszins ontgoochelde gelijkspel van paasmaandag tegen Basteom 2, moesten we vandaag aantreden tegen SDOUC 3. Dat het voetballend beter zou moeten, stond buiten kijf. Vorige week hebben we het toch af laten weten. 100% inzet wordt er verwacht!! De uitwedstrijd tegen SDOUC hadden we, met enigszins geluk met 2-1 gewonnen. Volgens velen kwam dit door het kunstgras. Dit mag vandaag geen excuus zijn, want we spelen gewoon op het “puike” grasmatje van de Boys. Gelukkig was iedereen fit, zodat de trainer keuzes moet maken. Vandaag stond net als vorige week Sonny weer in de goal. Hij was vorige week een van de weinige die een voldoende behaalde. De wedstrijd werd vooraf gegaan met een minuut stilte voor Theo.

De wedstrijd begon wat rommelig van beide kanten. Aan de bal was het onrustig en de passes waren niet secuur. Toch wisten we na een klein slippertje in de verdediging op voorsprong te komen. Tom schoot de bal langs de keeper in de verre hoek. Het laatste kwartier van de eerste helft kwamen we beter in ons spel en ging de bal goed rond. Dit resulteerde in diverse kansen, welke helaas onbenut bleven. De ruststand was dus 1-0 voor KB2.

De tweede helft gingen we als een komeet van start. Na goed druk zetten kwam de bal bij Victor die de bal beheerst langs de keeper schoot, zodat na 2 minuten spelen al 2-0 op het scorebord stond. Dit zou wat meer rust moeten geven. Desalniettemin was het in de tweede helft qua voetbal soms wat onrustig. We creëerden daarentegen vele kansen/mogelijkheden. De wedstrijd was nog niet beslist. Zo’n half uur voor tijd moest de scheidsrechter de wedstrijd staken, doordat hij een zweepslag omliep. Gelukkig liep Mark ook op het sportcomplex, om het laatste half uur te fluiten. Mark ontzettend bedankt!!! Ongeveer vijf minuten voor tijd kregen we als nog de 2-1 tegen. Totaal onnodig, waardoor het weer spannend werd. Gelukkig scoorden we binnen 2 minuten de 3-1. Ronald zetten de bal goed voor en Tom schoot de bal langs de keeper. Al met al toch een prima overwinning. Nog vijf wedstrijden te gaan en twee punten voorsprong op de nummer 2. Het worden nog vijf finales. Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen Doetinchem. Knallen dus!!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!