M. Stapelbroek

Accommodatie

Onbekend

Hier nog een verlaat verslag , tja de reporter ontwaakt ook laat uit zijn winterslaap...

De eerste wedstrijd na de winterstop mogen we aantreden tegen Brummen 3. Brummen 3, een makkelijk voetballende ploeg met een aantal handige spelers voorin, begint stukken beter aan de wedstrijd dan ons 3e. Na 2 kansen te hebben gemist is het bij de 3e kans, die we zelf klaar leggen, wel raak 0-1. De 0-2 valt ook vrij snel daarna. (prachtige goal trouwens).
Brummen gelooft het daarna wel en laat de teugels vieren. We komen meer in ons spel en als Michel alleen op de keeper af gaat wordt hij onreglementair gestopt....de vrije trap wordt snel genomen en de aansluitng is daar 1-2. Helaas wordt het voor rust 1-3 , terwijl we zelf toch een paar mooie kansen onbenut hebben gelaten.
Na rust wordt het een waar doelpuntenfestijn , met de een nog mooier dan de ander. Maar telkens als wij de aansluitng maken door prachtige goals van michel maakt brummen er ook direct weer 1.
Het slotakkoord is voor Han, die van buiten de 16 de bal met links in de kruising draait.
We scoren 4x en dat zou voldoende moeten zijn, maar....6 tegen das toch echt teveel.
Misschien zondag tegen Warnsveld een paar minder tegen...zou leuk zijn ;-)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!