...
64'

Mannen zondag, 3, 5e klasse 10

3 mei 2015 10:00

Vandaag weer naar de Baakermat om te spelen tegen het (grotendeels) oude Baak 2, het voormalige team van ons dreh und angelpunkt Han Aaldering. Het spel golft op en neer en Basteom is ietsje beter. Zij krijgen iets betere kansen in het eerste kwartier, maar Martijn staat goed en houdt ons overeind. Daarna komen we beter in het spel en zijn ook zeker gevaarlijk. Na mooie voorzet knikt Michel feilloos binnen 0-1. Nee afgekeurd...alleen de scheids zag ergens een overtreding.
Na een klein half uur is het dan wel raak. Han steekt de bal door het midden en Lex kan alleen op de keeper af... en de 0-1 is een feit. Lang kunnen we niet genieten van de voorsprong, want geklungel achterin wordt direct afgestraft 1-1.
Tot aan de rust zijn we beter en hadden eigenlijk een pingel moeten hebben, als Han binnen de 16 wordt gevloerd... maar de bal wordt op de rand van 16 gelegd.... ook het doelpunt uit de vrije trap die snel wordt genomen door Barry wordt afgekeurd. We moeten wachten op het fluitje... is die regel niet al 10 jaar geleden gewijzigd ;-) . Nee de leidsman is vandaag niet op onze hand.
Na rust bakken we er helemaal niks meer van. de 3 lichtpuntjes waren de Ajongens die nog wel een beetje niveau haalden. Basteom scoort 1x en wij stellen daar niets tegenover. Derhalve een nederlaag die als Basteom in de 2e helft de kansen had benut veel hoger had kunnen uitvallen.
Het was dus een wedstrijd met 2 gezichten...een goede eerste en een slechte tweede helft... volgende week het laatste potje in en tegen Dieren .