Loenermark VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 4e klasse 03

6 oktober 2013 11:30

J. Overbeek

Daar zijn we dan! Op de vernieuwde website kunt u nu ook de wedstrijdverslagen lezen van Dames 1. We beginnen meteen goed met een monsterscore van afgelopen weekend.
Da dames van Loenermark kwamen ons een bezoekje brengen. Deze dames zijn we één keer eerder tegen gekomen, enkele seizoenen geleden, maar heel veel wisten we niet van onze tegenstander af. Wel was ons bekend dat ze het weekend ervoor met 8-0 van Pax hadden verloren. Om met de koploper mee te gaan was het dus nu aan ons om ook het net vaak te laten trillen!

Voorafgaand aan de wedstrijd gooide Elcke nog een mooie uitspraak de kleedkamer in, 'wat leuk toch dat jullie ook allemaal op voetbal zitten, we hebben het zo gezellig samen'. Toch goed voor de teamspirit, bedankt El!
Met een goed gevoel en zonder onderschatting gingen we het veld op. Nadat alle spelerspasjes en geboortedatums door scheidsrechter Overbeek gecontroleerd waren begonnen we om 11.30 uur aan de wedstrijd. Onze tegenstander bestond uit een erg jong team en waren vanaf minuut 1 geconcentreerd. Helaas was dit bij ons niet het geval en voordat we het in de gaten hadden lag de 0-1 in het netje. Hier werden we door wakker geschut en kwamen wij na 10 minuten eindelijk zelf aan het voetballen toe. Als snel wist Karlijn de 1-1 binnen te schieten en na de 2-1 van Sanne waren we los. Loenermark kwam er niet meer aan te pas en als ruststand noteerde we 8-1. Maaike wist nog twee keer te soren, Iglos scoorde twee fraaie doelpunten en Sanne wist er ook nog twee binnen te tikken.

In de rust gaf Eef aan dat we de bal nog sneller rond moesten laten tikken om uiteindelijk ons doelpuntensaldo nog verder omhoog te krikken. Ook werd er gewisseld en kwam er fris bloed in ons team want zeg nou zelf ... 8-1 voor staan in de rust geeft niet heel veel moitvatie meer om je uiterste best te doen terwijl je weet dat je 's middags je energie hard nodig hebt op de Baakse kermis :)
Helaas hebben we de tweede helft niets, maar dan ook helemaal niets laten zien! Een schande en we schamen ons diep voor de paar supporters die langs het veld zaten. We hebben zelfs Loenermark laten voetballen en de paar kansen die ze kregen zorgde er ook nog voor zij hun eerste 4 doelpunten van het seizoen binnen hebben. Gelukkig scoorde Liz en Lisanne nog zodat het scorebord het niet meer aan kon.

Over de tweede helft was niemand te spreken, gelukkig waren we de derde helft (in Baak) allemaal weer top fit!

Volgend weekend gaan we op bezoek bij de Witkampers, hopenlijk kunnen we onze goede reeks doorzetten. Tot dan!