Scheidsrechter

L. Kniest

Accommodatie

Onbekend

Vandaag staat Basteom 3 op de rol. Weer zo'n wedstrijd in deze klasse van "ons kent ons". Leuke tegenstander dus ook vaak een leuke wedstrijd.
Vanaf het begin zijn we beter. De eerste 25 minuten rolt het balletje lekker en weten we elkaar goed te vinden. Maar zoals zo vaak zijn we niet in staat dit overwicht om te zetten in goals . Sterker nog in het eerste half uur zijn de betere mogelijkheden voor Basteom en verzilveren zij er ook 1. Het laatste kwartier voor rust hebben we het even moeilijk maar we houden verder stand en gaan met 0-1 rusten. Na rust jagen we op de gelijkmaker. En die krijgen we . Na een prachtige aanval van achteruit over meerdere schijven zet Maarten voor op Roy die net binnen de 16 binnen schiet 1-1. Juichen ! maar niet voor lang want direct (binnen 30 sec) ligt de bal alweer bij ons in het netje! .en dat is natuurlijk K.... Dus we kunnen weer opzoek naar de gelijkmaker. We krijgen kansen maar maken deze niet. De ruimtes achter ons worden steeds groter en Basteom maakt daar dankbaar gebruik van...1-3. Vlak voor tijd valt de 2-3 uit wederom een prachtige aanval. Waarbij Peter Michel op maat bedient.
Dus zetten we nog 1 keer alles op alles , maar ook hier weet Basteom wederom te profiteren 2-4 .  Jammer maar helaas geen punt overgehouden aan de wedstrijd en dat had op zijn minst gemoeten. Volgende week zondag uit naar Zutphen.... eens kijken of het daar wel weer een keertje lukt de punten mee te nemen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!