L. Kniest

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk was het zover. De officiele foto reportage in onze nieuwe shirts aangeboden door Jos en  Lisanne. Super bedankt, want we lopen er weer blits bij. We geven zelfs nog licht in het donker ;-) Op foto staan er wel 15... maar dat zijn er een paar ons 2e... we hadden er zelf maar 9 vandaag. Mannen van 2 bedankt
Van enige voorbereiding was verder ook geen sprake. Dus gingen we vrij nochalant het veld in. En binnen de minuut staan we al achter als Michel een voorzet loslaat. Maar met Peter in de punt van de aanval gaan we op jacht naar de gelijkmaker. Met met vlagen goed spel komen we een aantal keren gevaarlijk door. En na een kwartier is het Peter die de gelijkmaker binnentikt als hij zichzelf vrijdraait. 1-1. En een paar minuten later komen we na weer een prachtige aanval op 2-1. Carlo opent op de volledig vrijstaande Peter. Deze lijkt de bal niet goed aan te nemen, maar met een paar grote passen is hij toch eerder dan de verdediger en knalt  de bal hoog in de touwen.
Tot aan de rust is er voor onze goal niets aan de hand en krijgen we zelf nog mogelijkheden op 3-1 maar dat lukt net niet. Na rust hebben we het eerste kwartier nog het meest te vertellen, maar worden we daarna op conditie geklopt. Vorden dringt daarna aan maar wordt niet echt gevaarlijk. Uit een aantal counters krigen we wel veel corners maar die leveren niets op. Een kwartier voor tijd maakt Vorden uit een vrije trap de 2-2. De gelijkmaker hadden ze op dat moment wel verdiend. Maar even later wordt het zelfs 2-3. Een steekbal over links wordt knap binnengeschoten, maar de vlag is omhoog ... het was toch zeker buitenspel?? . Nee oordeelt de scheids. En Vorden lijkt met 3 punten huiswaarts te gaan. Met sturm und drang knallen we alles naar voren. Peter wordt licht in de rug gedrukt...pingel....goedmakertje ?? Geen idee maar het was wel lekker. Barry benut dit buitenkansje 3-3. Vorden moppert nog even maar zet ook direct weer aan. Hoge bal vliegt binnen de 5 m... duel keeper / speler... Michel wordt licht geraakt en bal verdwijnt in het net... doelpunt ... nee overtreding. En Vorden levert nog meer commentaar. Scheidsrechter Kniest vindt het daarna welletjes. Tumultueus was het zeker op het eind in verder een sportieve wedstrijd waarbij beide ploegen kunnen leven met een punt.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!