Mannen zondag, 4, 7e klasse 19

3 november 2013 12:00

Vandaag moest het weer gebeuren voetballen na 3 weken niet te hebben gebald (afgelast vrij vrij) we hadden een lunchwedstrijd 12.00 in zutphen tegen AZC om 11.00 vertrekken voor Rob alias DE BEN nog iets te vroeg hij had zich verslapen .
Dit was maar goed ook want de rest vertrok richting Zutphen zonder kleding deze tas stond nog bij Winkelman voor de deur en kon rob dus mooi meenemen eigenlijk had niemand de slaap dus uit.
We begonnen de wedsstrijd dramatich dit duurde eigelijk de hele eerste helft wemoestten op kunstgras wind schuin tegen geen 2 minuten achter elkaar balbezit we kwamenal snel 1-0 achter de 1-1 was het enige hoogte puntje van ons uitgespeelde aanval en afgemaakt door jeroen.
De tweede helft was niet veel beter maa wist onze Ben( ingevallen en uitgeslapen) toch 2keer te scoren en werd de eindstand 1-3 in ons voordeel coclusie slechte wedstrijd toch 3 punten en blijven we lekker meedoen bovenin