90'

Mannen zondag, 3, 6e klasse 15

3 november 2013 10:00

Op deze mooie zondagochtend rijden we richting Apeldoorn om tegen Loenermark te spelen. Na een mooi ritje komen we er achter dat Hans zijn schoenen is vergeten. In de kleedkamer aangekomen blijkt dat hij zijn tas helemaal niet had uitgepakt...dus het schoeisel is toch aanwezig. Gelukkig maar. Ronald Teunissen is ook mee aangezien M&M (michel en michiel) in de lappenmand zitten. NB: John was hier ook erg blij mee.
Met veel zelfvertrouwen beginnen we de wedstrijd tegen de nr 5 van de ranglijst. Op een zwaar veld en een heel lastig zonnetje proberen we de muur van Loenermark te slechten. Het balletje rolt weer van oranje naar oranje, maar het tempo, mede ook door de lastige zon, ligt te laag. Loenermark stelt zich op als een volleert handbalteam. We creeeren een paar mogelijkheden maar de meeste schoten zijn onzuiver of houdbaar voor de keeper. Halverwege de eerste helft komen de mooiste kansen maar Roy, Hans, Lex en Ronald vinden het doel niet. Gelukkig onze tegenstander wel. In de 34e min stuurt Barry Han weg en zijn voorzet wordt perfect in het doel gewerkt door een tegenstander. 0-1. Rust. Helaas is het verschil niet gemaakt wat wel had gemoeten.
Loenermark komt met vertrouwen uit de kleedkamer en laat zien dat ze wel graag een puntje willen hebben. Ze zijn zelfs gevaarlijker dan ons. Lau mag weer uitblinken en dat is geen goed teken. In de 55 min krijgt Loenermark zelfs een penalty, al dan niet terecht... Laurens pakt de strafschop vakkundig maar de waarschuwing is nu echt gegeven. 5 min later is het toch 1-1 en wordt het een nog een lastige ochtend....of toch niet. 2 minuten later helpt Loenermark ons weer in het zadel. Een voorzet van Peter wordt in wederom in eigen doel gewerkt. 1-2. Nu knakt er iets bij Loenermark en komen we niet meer in gevaar. Vlak voor tijd beslist John de wedstrijd op aangeven van Han 1-3. Met 3 punten keren we huiswaarts en blijven een 100% score houden.